Odbojkarji Žužemberka do novih točk - Suhokranjske novice
Odbojkarji Žužemberka do novih točk, 10. 11. 2019

Sinoči je v domači telovadnici odbojkarskega kluba KEKOOprema Žužemberk potekal 6. krog druge državne odbojkarske lige. Domači so se pomerili z ekipo Črnuče II in si z bučno podporo publike uspešno priborili nove tri točke.

Tekmo so sprva vodili gostje, a je domačim v drugi polovici prvega niza uspel prebrat. Niz so osvojili s 25:23.  Drugi niz je bil že od samega začetka pisan na kožo Žužemberčanov. Z dobrim sprejemom, organizacijo tekme in silovitimi udarci so hitro povedli in prednost ohranjali skozi celotno tekmo. Povedli so s 25:23. Nekoliko več napetosti je bilo čutiti v zadnjem nizu, ko je črnuška ekipa dobila nov zagon. Domači so jih tudi tokrat ugnali s 25:23 in tako osvojili tekmo.

Ekipa KEKOOprema Žužemberk se trenutno nahaja na 7. mestu druge državne odbojkarske lige. Boljšo pozicijo na lestvici bodo ponovno lovili naslednjo soboto z ekipo Maribor II, na domač parket pa se znova vračajo čez štirinajst dni.

 

Pokal Slovenije

V sredo, 13. 11. 2019, so na sporedu tekme 1/8 finala Pokala Slovenije.  Žužemberčani se bodo pomerili s prvoligašem, odbojkarskim klubom Maribor. Tekma bo v dvorani OŠ Žužemberk, ob 19. uri. Tedaj bo še posebej dobrodošla močna podpora publike, zato vljudno vabljeni na tekmo.

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja