Občni zbor DU Žužemberk - Suhokranjske novice
Občni zbor DU Žužemberk, 07. 04. 2022

V nedeljo, 3. 4. 2022 smo se na rednem letnem občnem zboru sestali člani Društva upokojencev Žužemberk. Najprej je bil predstavljen komercialni izdelek “E-oskrba” za starejše osebe, ki živijo same. Namen predstavitev komunikatorja, ki je namenjen vzpostavljanju povezave s klicnim centom v času nujne pomoči, ob poslabšanju stanja ali padcih…

Občni zbor smo nadaljevali s pozdravom predsednika društva in kulturnim programom. Tri članice DU Žužemberk, Silva Mohorčič, Magda Kastelic in Jana Špiletič so predstavile svoje recitate. Sledila je izvolitev delavnega predsedstva, nato pa so bila podana poročila o delu društva. Seveda se ni moglo mimo korone, ki nam je v prejšnjem letu močno omejila druženje.

V letošnjem letu so bile tudi volitve, katerih novost bo letos nova tajnica društva in sicer Tita Simčič iz Dolnjega Križa pri Žužemberku. Zamenjala je Ido Kastelic, prav tako bo pomlajen tudi predstavnik za šport, in sicer Mihael Kastelec iz Lipovca, ki je zamenjal Miha Mohorčiča. Predsednik bo tudi v novem mandatu Anton Novak. V nadaljevanju je bilo sprejetih nekaj letnih planov novega vodstva.

Ob koncu so besedo dobili še gostje. Žužemberški župan in podžupan sta kljub omejitvam druženja pohvalila aktivnosti, ki so se odvijale v letu 2021. Nekaj spodbudnih besed domačemu društvu  pa je posvetil tudi predstavnik DU Veliki gaber. Preostali čas občnega zbora je bil posvečen druženju ob kosilu in dobri kapljici.

Foto: JolePrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja