Drugo aprilski smeh na Dvoru - Suhokranjske novice
Drugo aprilski smeh na Dvoru, 06. 04. 2022

Sobotni večer, 2. aprila 2022, smo trenirali trebušne mišice v večnamenski dvorani na Dvoru. Z dozo smeha so nas postregli igralci DramŠpila iz Ribnice. Uprizorili so nam komedijo v treh dejanjih z naslovom Knjižni klub, avtorice Andreje Škrabec.

Pet žensk druži ljubezen do knjige in se mesečno srečujejo v knjižnem klubu, kjer debatirajo o prebrani knjigi. Ženske so si po karakterju in družbenemu položaju totalno različne. Debata o prebrani knjigi se kar hitro spremeni v razpravo o njihovem privatnem življenju in osebnih izkušnjah. Na dan privrejo vse dobre in slabe lastnosti udeleženk knjižnega kluba. V zelo osebni debati postaja obračun med ženskami, za nas gledalce, čedalje bolj zanimiv in humoren.

Marsikdo izmed nas se je našel v eni izmed nastopajočih oseb. Pa tudi kup idej smo dobili, da bi bil organizirani knjižni klub na Dvoru množično obiskan.

Igralci iz Ribnice so pohvalili občinstvo in klimo v dvorani. Obljubili so, da nas z novo igro obiščejo že jeseni. Komaj čakamo!

Besedilo in foto: Jadranka MeglenPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja