Ob slovenskem kulturnem prazniku - Suhokranjske novice
Ob slovenskem kulturnem prazniku, 05. 02. 2019

Minulo soboto so kulturno prireditev pripravili učenci in učiteljice podružnične šole Dvor. Ob polni športni dvorani so nastopili šolski pevski zbor ter šolske dramske skupine in recitatorji. Ravnateljica je podelila priznanja literarno-likovnega tečaja, zbrana pa je v imenu župana pozdravil Rok Zupančič.

V četrtek, 7. 2. 2019, ob 11. uri, bodo “prešernovali” otroci v osnovni šoli Žužemberk. V kulturnem programu bodo sodelovali učenci OŠ Žužemberk, Glasbena šola Maje Tajnšek in Baletno društvo Labod. Gostja na prireditvi bo ga. Magda Kastelic Hočevar. Podeljene bodo tudi nagrade šolskega literarno-likovnega natečaja.

V petek, 8. 2. 2019, ob 15. uri, vas na “prešernovanje” vabi tudi turistično društvo Suha krajina. Recitirali bodo Prešernove pesmi, udeležence pa pogostili s kuhanim vinom. Vabljeni!

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja