Napeta tekma z Brezovčani - Suhokranjske novice
Napeta tekma z Brezovčani, 06. 11. 2022

Sobotni večer v žužemberški telovadnici je dodobra načel živce tako igralcev kot gledalcev. Odvijala se je napeta tekma med odbojkarskim klubom KEKOOprema Žužemberk in Špan Brezovica. Domačini s 3:2 za las ugnali goste.

Prvi niz je pripadal Žužemberčanom (25:22). Nato pa so gostje osvojili kar dva zaporedna niza (23:25, 21:25). Ob skoraj izgubljeni tekmi so domači odbojkarji uspeli izvesti nekaj odličnih potez in igro obrniti v svoj prid. Osvojili so še zadnja dva niza in si s tem priborili dragocene točke na lestvici 1. B lige (27:25, 17:15).

Uspešni pa niso bili le člani. Dopoldne so v dvorani igrale kvalifikacijo za prvo ligo tudi starejše deklice. Najprej so se pomerile z Volleyball Ljubljana, nato pa še s Calcit volley. Prva tekma je bila v prid Ljubljančankam, druga pa v prid Žužemberčankam. Vsem odbojkarjem iskreno čestitamo.

RZPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja