Mutavka - komedija na Dvoru - Suhokranjske novice
Mutavka – komedija na Dvoru, 14. 10. 2018

V Kulturnem društvu Dvor se trudimo organizirati dogodke za širski krog ljudi in za vse generacije.

Tokrat smo v goste povabili Kulturno društvo Krka. Dramska skupina se je na sobotni večer, 13. oktobra 2018,  predstavila s komedijo Mutavka, režiserke Marjane Hočevar.

Krkaski igralci so skoraj polno večnamensko dvorano na Dvoru nasmejali do solz. Komična in zanimiva ljubezenska spletka se je vozlala in vozlala čisto do konca. Vse do samega konca nisi mogel ugotovit kdo ima resnični obraz in kdo lažnega, ali bo zmagala ljubezen ali pohlep.

Vas zanima konec komedije? Ne smem vam ga izdati, ker bo dramska skupina iz Krke nasmejala tudi drugje po Suhi krajini in res ne bi bilo prav, da vam ga zaupam.

Igralcem Jožetu, Mateji, Anici, Robertu in Damjanu, obema šepetalkam Marjetki in Anki ter režiserki Marjani se iz srca zahvaljujemo za zvrhano dozo smeha!

 

Jadranka Meglen, članica KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja