Izredna novica! - Suhokranjske novice
Izredna novica!, 07. 06. 2022

V četrtek, 2.6. ob 17:00, je iz bukovega gozda poletel oče Sovir z le tremi od štirih sovic. Navkljub prigovarjanju očeta sovirja in sestric, se je Oka odločila, da bo prespala noč in si ogledala, kakšen je gozd podnevi. Vsem zapletom navkljub, se je nato proti jutru le srečno vrnila v domače gnezdo, kjer…

Novica pa ne prihaja iz gozda, temveč s Prevol. Vzgojiteljice vrtca Prevole, smo v telovadnici Osnovne šole Prevole zaigrale glasbeno lutkovno predstavo z naslovom Sovica Oka. Po predstavi smo pripravile tudi bazar z izdelki, ki smo jih izdelale same. Vstop je bil prost, zbirale pa smo prostovoljne prispevke, s katerimi bomo kupile glasbeni kotiček za vrtec. Vesele smo bile velikega števila obiskovalcev in otroškega smeha, ki je napolnil dvorano. Za darovane prispevke se vam najlepše zahvaljujemo.

Ponovitev predstave bo v četrtek, 9.6.2022 ob 18.00 v grajski kletni dvorani žužemberškega gradu. Vstop je prost, hvaležni bomo za prostovoljne prispevke.

Lepo povabljeni!Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja