Izjemna sezona žužemberških odbojkarjev - Suhokranjske novice
Izjemna sezona žužemberških odbojkarjev, 15. 12. 2015

rezultatV soboto, 12. decembra, so Žužemberčani gostili odbojkarje iz Logatca. Že na začetku tekme so domači vzeli stvari v svoje roke in z dobro igro prvi niz mirno pripeljali do konca. V drugem nizu so pobudo prevzeli gostje in tako se je igra razživela. Žal domači niso našli poti mimo močnega bloka gostujoče ekipe. Tako je bil rezultat po dveh nizih izenačen z 1:1 in vse se je začelo od začetka. V tretjem nizu sta si ekipi ves čas izmenjavali vodstvo, gosti so povedli s 13:8. Razlika se je že zdela neulovljiva, a so domači z dobrimi začetnimi udarci ter dobro igro v bloku in obrambi izničili prednost ter si tako priborili zmago v tretjem nizu. Dobra igra se je nadaljevala tudi v zadnjem, ki je postregel z močnimi udarci in atraktivnimi vložki obeh ekip. V zaključku tekme so domači pokazali več zbranosti in tako osvojili tekmo.

Žužemberčani so si s peto zaporedno zmago utrdili četrto mesto v drugi odbojkarski ligi. Naši odbojkarji v naslednjem krogu gostujejo v Ljubljani pri ekipi OK Črnuče, proti kateri bi se z morebitno zmago na lestvici povzpeli na zavidljivo drugo mesto.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja