Intervencije po Suhi krajini - Suhokranjske novice
Intervencije po Suhi krajini, 29. 08. 2013

rssStatistični podatki Suhokranjskih novic kažejo, da so najbolj gledane vsebine ravno intervencije v domačem kraju. V ta namen smo z aktualnimi podatki nadgradili tudi najbolj suhokranjsko novičarsko stran. Podatke zadnjih intervencij lahko najdete v okvirju zgorja desno, tik pod rubriko “Dogaja”. Vir podatkov je Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, ki na svoji spletni strani SPIN prikazauje podatke o naravnih in drugih nesrečah, onesnaženjih, požarih ter ostalih tehničnih pomočeh.

Z omenjenim dodatkom so Suhokranjske novice postale mnogo bolj aktualne. Tako lahko ob prvih zvokih siren prvi izveste, kam so namenjeni reševalci in pridobite grobo predstavo o velikosti nesreče.

Kljub hitrosti informacij pa se še vedno priporočamo za fotografije z morebitnim komentarjem neljubega dogodka. info@suhokranjske-novice.com je pravi naslov!

intervencije

adminPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja