Gostovanje Pokala Slovenije v dvoranski odbojki - Suhokranjske novice
Gostovanje Pokala Slovenije v dvoranski odbojki, 27. 10. 2022

V sredo, 26. oktobra je v žužemberški telovadnici potekala tekma osmine finala Pokala Slovenije v dvoranski moški odbojki. Žužemberška ekipa KEKOOperema Žužemberk se je pomerila z gostujočo ekipo ACH Volley Ljubljana. Slednji so domačine ugnali z tremi seti in si tako zanesljivo priborili nastop v četrtfinalu.

Zmaga domačih tokrat ni bila tako pomembna, saj ekipa ACH Volley Ljubljana velja za eno najmočnejših v Sloveniji. Pomemben je bil nastop obeh ekip in predstavitev mladih odbojkarjev, ki so čas med seti izkoristili za predstavitev številnim obiskovalcem. Tribuna šolske telovadnice je bila namreč zasedena skoraj do zadnjega kotička. Številne obiskovalce je gotovo pritegnil tudi nastop bratov Koncilja. Oba vrhunska odbojkarja sta tokrat stala vsak na svoji strani igrišča. Daniel pri ACH Volley, Mario pa v letošnji sezoni ponovno pri domači ekipi.

Prav posebna tekma pa je bila to za našega blokerja Danijel Koncilja FAN CLUB, ki se je po 15 letih vrnil nazaj tja, kjer se je njegova odbojkarska pot začela.🙌🔝 (facebook ACH Volley Ljubljana)

Tekma je bila prava poslastica za odbojkarske navdušence. Obe ekipi sta pokazali vrhunsko igro. Za še boljše vzdušje in motivacijo pa je tokrat poskrbel tudi komentator Matej Mohorčič.

 

RZPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja