Dvorske pionirke ponovno visoko - Suhokranjske novice
Dvorske pionirke ponovno visoko, 06. 06. 2021

Minulo soboto, 5. 6. 2021, je v Celju potekalo državno mladinsko gasilsko tekmovanje, na katerem so svoje znanje prikazale tudi pionirke PGD Dvor. Proti najboljšim enotam pionirk v državi so se pomerile v treh vajah. Kljub manjši napaki pri vaji z vedrovko so ostale zbrane in v nadaljevanju vajo razvrščanja opravile suvereno in brez napak. Sledila je še zadnja vaja, štafeta z ovirami. Tudi tu so celotnih 400 metrov pretekle brez napak ter pravilno premagale vse ovire na progi.

Seštevek točk vseh treh vaj jih je v konkurenci 26 enot popeljal do odličnega 5. mesta, ki predstavlja verjetno celo najboljšo uvrstitev mladinskih tekmovalnih enot PGD Dvor na tovrstnih državnih tekmovanjih.

Pionirke so s tem dokazale, da se tudi v le 3 tednih doslednega urjenja in upoštevanja navodil mentorjev lahko pride do odličnega rezultata.

PGD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja