6. državno ocenjevanje in razstava potic - Suhokranjske novice
6. državno ocenjevanje in razstava potic, 07. 11. 2021

Članice društva kmečkih žena Suha krajina so v nedeljo, 7. novembra pripravile razstavo potic, ki je predstavljala zaključek 6. državnega oz. 7. društvenega ocenjevanja. Žene in nekaj moških so na ocenjevanje prinesli kar 71 vzorcev, med katerimi je kar 27 potic prejelo zlato priznanje. 26 je bilo srebrnih, 11 bronastih, sedem pa jih je prejelo zahvalo.

Slavnostne podelitve priznanj se je udeležila in nagovorila tudi predstavnica KGZ Novo mesto, ga. Ana Moder, predstavnica Zveze kmetic Slovenije, ga. Irena Ule, poslanka ga. Anja Bah Žibert, žužemberški župan Jože Papež ter predsednica društva ga. Tadeja Lavrič. Dogodek, na katerem je zaigral tudi harmonikaš Domen iz Zafare ter ženska vokalna skupina Rose iz Sevnice, je povezovala Lili Hrovat.

Vsem udeležencem ocenjevanja iskreno čestitamo za prejeta priznanja!

RZSe strinjate s pogoji PCT?

View Results

Loading ... Loading ...

Prihajajoči dogodki

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
×
#dogaja