Žužemberk v oddaji Na zdravje! - Suhokranjske novice
Žužemberk v oddaji Na zdravje!, 19. 04. 2013

Iz SiOL napovednika preberemo:

na zdravjeV tokratni oddaji Na zdravje bomo spoznali še dva slovenska kraja – Žužemberk in Zreče. Nastopili bodo Ansambel Zapeljivke, Rock Partizani, Bratje iz Oplotnice, Ansambel Storžič, Jan Plestenjak … V tekmovalnem delu za Razglednico Slovenije bosta nastopila Ansambel Glas in Diamanti. Zaplesala bo Folklorna skupina Jurij Vodovnik Skomarje iz občine Zreče. Osrednji del oddaje pa bomo namenili zgodbi o Lojzetu Slaku … Strašna Jožeta, simpatična Majči, Sašo in Preška in pa seveda Boštjan, pa so tako ali tako stalnice oddaje Na zdravje!

V prvi vrsti vesela in iskriva oddaja, ki izžareva slovenskega duha. Raznolik glasbeni izbor, vesela družba in ravno prav izobraževanja in domoljubja, vas bodo zagotovo vsak petek privabili pred ekran Televizije Slovenija.

Vabljeni k ogledu danes ob 20. uri na TV SLO 1.

Vir: https://www.siol.tv/tv_sporedPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja