Voščilo, ki naj pogreje srce - Suhokranjske novice
Voščilo, ki naj pogreje srce, 07. 12. 2020

Praznični december je tu in pokazala se je priložnost, da z malo gesto poskrbimo za veliko veselje. Tako se je naša šola pridružila vseslovenski akciji pisanja novoletnih voščil »MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE«. Akcija, ki poteka že peto leto zapored, na pobudo direktorice Centra starejših Notranje Gorice Ane Petrič, bo z najlepšimi željami polepšala praznike najstarejšim.

V akciji so si želeli zbrati 21 tisoč voščil za vseh 21 tisoč starejših, ki bivajo v centrih in domovih za starejše po Sloveniji. Učenci so bili pozvani naj izdelajo voščilnico ali napišejo pismo z lepimi željami in ga pošljejo po pošti.

Naj samo povzamem odzive ene mamice: »Super ideja pri likovni umetnosti!!! Hvala. Z veseljem ustvarja. Upava na stotko.« (voščilnic).

V teh težkih časih je prav, da se še posebej spomnimo na starejše po centrih in domovih za starejše po Sloveniji in jim z malo pozornostjo polepšamo decembrske dni.

Zapisala: Katarina Vrhovec, prof.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja