Vabilo: strokovno predavanje "Zdravljenje notranjega otroka" - Suhokranjske novice
Vabilo: strokovno predavanje “Zdravljenje notranjega otroka”, 09. 11. 2018

Vabimo vas na predavanje dr. Maje Papež Iskra, dipl. kem., na temo »Zdravljenje notranjega otroka«, ki bo v petek, 16. 11. 2018, ob 19. uri, v večnamenski dvorani na Dvoru.

Če smo v otroštvu doživeli travmo, zavrnitev, zlorabo, šok, ločitev od staršev ali kak drug dogodek, kjer smo ostali sami s svojo bolečino, ostane ta košček osebnosti ujet v to doživetje; rast se zaustavi in energija se zablokira. Zato tudi kot odrasli v podobnih situacijah odreagiramo s pretiranimi čustvenimi odzivi (strahom, krivdo, jezo, sramom …). Na predavanju bomo osvetlili načine, kako najdemo stik s temi bolečimi vsebinami, jih ozavestimo in pozdravimo. Da lažje sproščeno zadihamo in v polnosti zaživimo svoje življenje.

Udeležba na predavanju je brezplačna.

Dobrodošli.

Izvajalka: Maja papež Iskra, Zavod Notranji izvir

Organizator: Kulturno društvo DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja