Vabilo: sproščeni pogovorno svetovalni večer - Suhokranjske novice
Vabilo: sproščeni pogovorno svetovalni večer, 28. 10. 2021

Vsi smo kdaj na točki v življenju, ko ne znamo naprej. Ko uvidimo, da naše navade, razvade in vzorci obnašanja ne vodijo nikamor.  Hkrati občutimo moč in vztrajnost teh vzorcev, ker se, kljub našim najboljšim hotenjem po spremembi, spet in spet znajdemo v kolesnicah starih navad. To lahko vzbudi občutke frustracije in nemoči. Vendar ni vzroka za obup. V ozadju naših težav so le programi v podzavesti. Te pa se da spremeniti, le upoštevati je treba, kako podzavest deluje.

Na predavanju bomo spoznali preproste metode, kako te subtilne vplive omejimo in vtisnemo v podzavest za nas bolj konstruktivna navodila.

Predavala bo Maja Papež Iskra, usposobljena svetovalka za osebno rast, ki že 18 let aktivno vodi skupine za samopomoč in se posveča ljudem v stiski na individualnih svetovanjih.

Veseli bomo vaše družbe.

Maja Papež Iskra in Kulturno društvo DvorSe strinjate s pogoji PCT?

View Results

Loading ... Loading ...

Prihajajoči dogodki

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
×
#dogaja