Vabilo: spretnostne igre konjenikov - Suhokranjske novice
Vabilo: spretnostne igre konjenikov, 05. 06. 2015

blagoslovKonj2014 (3)Vljudno vas vabimo na spretnostne igre konjenikov ( jezdecev in furmanov), ki bodo v soboto, 20.6.2015 na parceli Konjerejskega društva Suha krajina na Plešivici nad Dvorom. Konjeniki se bomo zbrali na Prelogih ob 12.30 uri in se skupaj odpavili h koči na Plešivico. Igre se bodo pričele ob 13.00 uri, nadaljevale se bodo v večerno druženje.

Za dobro glasbo bo poskrbel Ansambel UROK, za hrano in pijačo pa bomo poskrbeli Suhokranjski konjerejci, pridite v čim večjem številu z veliko dobre volje!

Konjeniki bomo z našimi konjički tekmovali v naslednjih, že tradicionalnih disciplinah:
– spretnostne igre jezdecev,
– snemanje suhokranjskega venčka,
– spretnostna vožnja dvovpreg,
– Vleka hlodov samci,
– vleka hlodov pari.

Vsi konji, kise bodo udeležili prireditve, morajo imeti s seboj obvezno ID knjigo z vpisanim negativnim IAK testom. Proge posameznih disciplin bodo podrobno predstavljene na dan tekmovanja, proga bo pred začetkom na voljo za vajo.

Lepo vabljeni konjeniki in vsi ostali obiskovalci. Tekmovalci bodo veseli glasnega navijanja. Člani Konjerejskega društva bomo poskrbeli za zabavno popoldne ( posebno presenečenje bomo zopet pripravili za najmlajše) in dobro zabavo pozno v noč!

Se veselimo vašega obiska!
Suhokranjski konjerejciPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja