Vabilo k sodelovanju pri Suhokranjskih novicah

Spoštovani!

Na spletu se je pojavila stran suhokranjsk-novice.com, katere avtor sem Rok Zupančič iz Stavče vasi. Stran je namenjena pisanju novic iz Suhe krajine, saj se v domačem kraju zgodi mnogo zanimivega, mnogokrat pa se o tem ve bolj malo.
S tem želim pokriti “informacijsko luknji” med izdom našega najbolj branega časopisa Suhokranjske poti, hkrati pa želim pomagati urednikom Suhokranjskih poti z vsebino. To bomo lahko zbrali iz spletne stani v tiskano izdajo.

Stran sem izdelal popolnoma prostovoljno. Stroške letnega najema strežnika in domene pa je pokril sponzor, katerega ime objavim kmalu (tako sva dogovorjena).

Da bo stran zaživela in postala domača med Suhokranjci, je potrebno pisati vsebino. S skupnimi močmi, bi nam lahko uspelo, zato VABIM:

  • predstavnike društev,
  • predstavnike šol,
  • predstavnike krajevnih skupnisti,
  • vse, ki želite sodelovati in pomagati pri obikovanju strani (stran še nima končen podobe, vendar že lahko dodajamo vsebino)

Ponosno lahko povem, da je v 8-ih dneh stran obiskalo 110 oseb, povprečno pa so si stran ogledovali skoraj 4 minute. Z aktualno vsebino bi se obisk lahko močno povečal.

 

Več si lahko preberete na:

http://suhokranjske-novice.com/o-suhokranjskih-novicah/

Na zgornji povezavi so objavljena tudi navodila za registracijo in pisanje prispevkov.  Prispevke bom sprejemal tudi na info@suhokranjske-novice.com

lp,
Rok Zupančič, Stavča vas