Uspešni v tekmovanju v gasilski orientaciji - Suhokranjske novice
Uspešni v tekmovanju v gasilski orientaciji, 14. 06. 2022

V soboto, 11.6.2022 smo gasilci z Dvora, Ajdovca, Križev in Žužemberka tekmovali v gasilskem orientacijskem teku v organizaciji Gasilske zveze Novo mesto, ki je potekal v Gabrju. Naši mladi gasilci so poleg znanja uporabe kompasa, topografske karte in topografskih znakov tekmovali še v zbijanju tarče z vedrovko, navezavi vozlov, zvijanju cevi ter spenjanju cevi na trojak.

Ponovno smo dosegli odlične rezultate, saj so si mladinci PGD Dvor priborili 1. mesto, pionirji PGD Ajdovec 2. in 3. mesto ter pionirke PGD Križi 1. mesto ter se tako uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo naslednjo soboto v Lakovnicah. Čestitke tudi vsem ostalim ekipam za prikazano znanje in dosežene rezultate, velika pohvala pa tudi njihovim mentorjem.

Mladinska komisija PGD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja