Tradicionalni nočni turnir na Dvoru - Suhokranjske novice
Tradicionalni nočni turnir na Dvoru, 21. 07. 2015

nocniTurnirFuzinaDvor (2)V soboto je na Dvoru potekal tradicionalni nočni turnir v nogometu. Poleg množice nogometnih navdušencev je sodelovalo kar 12 ekip iz bližnje in širše okolice.

V finalu sta se pomerili ekipi Slikopleskarstvo Pakar (iz Meniške vasi) ter Kostel. Slednja je slavila turnir. Tretje mesto je zasedla suhokranjska ekipa Outsider. Med sodelujočimi so bile kar 3 ekipe iz Dvora, in sicer ekipa najmlajših, srednje mladih in veterani.

Po udeležbi sodeč je turnir zelo dobro uspel. Dvorska mladina je dobro stopila skupaj in odlično pripravila nogometno poslastico za vse prisotne. In veselimo se naslednjega turnirja, ki na vrshunski lokaciji pod reflektorji vedno izpade lepo.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja