Srečanje z dobrim namenom - Suhokranjske novice
Srečanje z dobrim namenom, 14. 06. 2017

Mešani pevski zbor Dvor ob Krki je vrsto let deloval pod taktirko zborovodkinje Marjane Dobovšek. Da bi se pevke in pevci Marijani zahvalili za njeno dolgoletno delo, so se ob posebni priložnosti, praznovanju osebnega praznika pevke Darinke Zamida, 2.6 2017 zbrali in pripravili presenečenje za obe.

Pesem »Kje so moje rožice« je zadonela po prostoru ob prihodu Marjane. Njena najljubša pesem jo je vidno ganila. Pa presenečenj še ni bilo konca. Pevke so skrbno zbrale fotografije, ki so se nabrale v času, ko je zbor vodila Marjana. Da pa je bilo darilo popolno je poskrbel vsestranski umetnik Martin Blatnik, ki je narisal karikaturi za Marjano in Darinko.

Če se je luštno začelo, se je še bolj luštno nadaljevalo… Še dolgo v noč je odmevala domača zborovska pesem. Pevci in Marjana pa so tako simbolično zaključili skupno obdobje.

Gospe Marjani se še enkrat zahvaljujejo za skupne trenutke in za vse dosežke. Res jih ni malo!

Želijo ji še veliko zdravih in veselih let.

 

Kulturno društvo DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja