Šola zdravja jutranja vadba 1000 gibov - vabi - Suhokranjske novice
Šola zdravja jutranja vadba 1000 gibov – vabi, 14. 10. 2022

Vdih, izdih še vedno je naš navdih. Šola zdravja, jutranja vadba 1000 gibov enota Žužemberk, še vedno vsako jutro razen nedelj in praznikov pridno telovadi in razgibava svoje telo. Štiri leta naše vztrajnosti je minilo, žal pa smo še vedno eni in isti. Skupina štejemo okrog 13 članov.

Vodstvo šole zdravja skrbi, da se vsakoletno dodatno izobražujemo in usposabljamo za pravilno izvedbo jutranjih vadb. Zelo ugodno (cenovno) nam je omogočena udeležba na skupinskih obiskih v termah v Sloveniji in tudi izven. Tako so bile naše skupine na usposabljanju v termah Snovik, druge pa v termah Banja Vrućica v Bosni in Hercegovini. Seveda je bil povsod poudarek in izvajanje jutranje vadbe 1000 gibov.

Zahvaljujemo se tudi občini Žužemberk, ki nam je letos donirala sredstva za nakup majic jutranja vadba 1000 gibov.

Šola zdravja 1000 gibov vabi, pridite pridružite se nam pri vadbi, naredite nekaj za svoje telo, prav tako se z druženjem krepi tudi socialni stik in medsebojni odnosi. Pridite, razmigajmo se skupaj!

JolePrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja