Šola harmonike Tomo Primc

Šola harmonike Tomo Primc deluje že debelih 10 let. Sprva je Tomo učence obiskoval na domu nato pa je svoje prostore odprl v Trebnjem, kasneje pa tudi na Škofljici. Znanje in izkušnje iz svoje več kot 25 letne glasbene kariere uspešno prenaša na mlada in malo manj mlade učence. Kot sam pravi ne dela nobene selekcije z učenci. Najmlajši učenec je star 5 let medtem, ko je najstarejši častitljivih 70 let.

Mojster harmonike Tomaž oz. Tomo Primc prihaja iz okolice Novega mesta. Po naravi je odprtega in veselega srca, dostopen vsem, ki ga želijo spoznati. V svoji glasbeni karieri je dosegel veliko odličji na državnih, kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. Bil je član skupine Atomik harmonik, trenutno pa je nepogrešljivi člen legendarne skupine Victory. Hkrati je tudi prvi harmonikar televizije Golica.

Odmevni projekt glasbene šole je bil videospot Te domače viže v katerem so sodelovali učenci ter uveljavljeni slovenski glasbeniki. Preobleka legendarne viže je bila več kot uspešna in se je zelo dobro uveljavila med ljubitelji narodnozabavne glasbe.

V sklopu šole deluje tudi harmonikarski orkester. Mlada, kreativna in nadobudna zasedba harmonikarjev se srečuje na skupnih vajah ter nastopa na najrazličnejših dogodkih.

Vpis v šolo poteka skozi vse leto, saj je učni program prilagojen vsakemu učencu posebej.

https://www.facebook.com/solaHarmonikeTomoPrimc/videos/1906860576293048/