Šola harmonike Tomo Primc - Suhokranjske novice
Šola harmonike Tomo Primc, 03. 04. 2018

Šola harmonike Tomo Primc deluje že debelih 10 let. Sprva je Tomo učence obiskoval na domu nato pa je svoje prostore odprl v Trebnjem, kasneje pa tudi na Škofljici. Znanje in izkušnje iz svoje več kot 25 letne glasbene kariere uspešno prenaša na mlada in malo manj mlade učence. Kot sam pravi ne dela nobene selekcije z učenci. Najmlajši učenec je star 5 let medtem, ko je najstarejši častitljivih 70 let.

Mojster harmonike Tomaž oz. Tomo Primc prihaja iz okolice Novega mesta. Po naravi je odprtega in veselega srca, dostopen vsem, ki ga želijo spoznati. V svoji glasbeni karieri je dosegel veliko odličji na državnih, kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. Bil je član skupine Atomik harmonik, trenutno pa je nepogrešljivi člen legendarne skupine Victory. Hkrati je tudi prvi harmonikar televizije Golica.

Odmevni projekt glasbene šole je bil videospot Te domače viže v katerem so sodelovali učenci ter uveljavljeni slovenski glasbeniki. Preobleka legendarne viže je bila več kot uspešna in se je zelo dobro uveljavila med ljubitelji narodnozabavne glasbe.

V sklopu šole deluje tudi harmonikarski orkester. Mlada, kreativna in nadobudna zasedba harmonikarjev se srečuje na skupnih vajah ter nastopa na najrazličnejših dogodkih.

Vpis v šolo poteka skozi vse leto, saj je učni program prilagojen vsakemu učencu posebej.

Šola harmonike Tomo Primc

Šola harmonike v Škofljici in v Trebnjem. Vabljni k vpisu.

Objavil/a Šola harmonike Tomo Primc dne 12. februar 2018

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja