S tradicionalnim dolenjskim kuharskim receptom do moke in vevnice - Suhokranjske novice
S tradicionalnim dolenjskim kuharskim receptom do moke in vevnice, 04. 03. 2022

V Knjižnici Pavla Golie Trebnje smo se skupaj z LAS Suhe Krajine, Temenice in Krke odločili za raziskovanje in obujanje kulinarične dediščine Dolenjske.

Vabimo vas, da svoje recepte delite z nami in sodelujete na natečaju za tradicionalni dolenjski kuharski recept. Recepte bo pregledala strokovna komisija in izbrala tri najboljše, ki jih bomo tudi nagradili. K sodelovanju vabimo prebivalce področja LAS Suhe krajine, Temenice in Krke, ki zavzema območje štirih občin: Trebnje, Ivančna Gorica, Dolenjske Toplice in Žužemberk. Vsi sodelujoči prejmejo na kamen mleto moko in vevnico.

Več informacij: https://www.tre.sik.si/2022/03/01/natecaj-za-tradicionalni-dolenjski-kuharski-recept/Se strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja