Risi uspešni vse do osmine finala pokala Slovenije - Suhokranjske novice
Risi uspešni vse do osmine finala pokala Slovenije, 14. 11. 2019

Včeraj se je zaključila osmina finala pokala Slovenije, kjer so nastopili tudi žužemberški risi. Zmago nad domačo ekipo so slavili favorizirani Mariborčani, ki trenutno držijo tudi prvo mesto prve državne lige v odbojki.

Žal poraz z 3:0, tako so naši fantje končali s pokalnim tekmovanjem. Maribor je bil zasluženo bolši v vseh elementih igre. Hvala navijačem da ste se zbrali v lepem številu, risi pa že v soboto gostujejo pri drugi ekipi Maribora.“, so na svojem facebook profilu zapisali odbojkarji Žužemberka.

Tekma je bila ob spodbudi številnih navijačov atraktivna in napeta. Odbojkarji so postregli s številnimi dobrimi akcijami tako na domači kot gostovani strani igrišča.

V četrtino finala so se uvrstili ACH Volley Ljubljana, Salonit Anhovo, Panvita-Pomgrad, HišaNaKolesihTriglav, Šoštanj Topolščica, Calcit Volley, Krka in Maribor.Osnovni podatki
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Vsebina

Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljen, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.