Razstavi konj na Blatniku v Beli krajini 2022 - Suhokranjske novice
Razstavi konj na Blatniku v Beli krajini 2022, 08. 09. 2022

28. 8. 2022 je na Blatniku v Beli krajini potekala razstava konj in kočij na Blatniku v Beli krajini. Tudi letos smo se suhokranjski konjerejci udeležili prireditve na Blatniku pri Črmošnjicah, nekateri dan prej z vozovi, ter nato prespali v koči konjerejskega društva Semič, drugi na dan razstave, ter se udeležili prireditve, razstave ter športnih dejavnosti s konji. Številčnemu občinstvu, ki je na Blatniku ob taki priložnosti prisotno, je konjerejsko društvo Semič ponudilo obilo prijetnih trenutkov z glasbo, plesnimi skupinami, ter prekrasnimi kočijami in konji.

Organizatorju prireditve je uspelo speljati tekmovanje dvovpreg, na kateremu se je naš tekmovalec Tilen Glavan dobro odrezal ter si prislužil tudi pokal za doseženo 2.mesto. Žal pa za druge discipline ni bilo vreme naklonjeno, saj se je vlila močna ploha, ki je onemogočila nadaljnje discipline s konji. Kljub temu se je pri koči in pod šotorom zadrževalo še mnogo obiskovalcev, ki so uživali ob dobri kapljici in kulinariki, ki jo konjerejsko društvo Semič pripravi ob taki priložnosti. V upanju, da nam bo vreme drugo leto bolj naklonjeno smo se poslovili ter odpeljali proti naši letos zelo suhi Suhi krajini …

JoleSe strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja