Prostovoljki - Suhokranjske novice
Prostovoljki, 26. 11. 2017

Pomena dobrote se zavedajo le tisti posamezniki, ki nesebično dajejo in ničesar ne pričakujejo v zameno.

Lansko leto prvič, letos drugič. Že drugič kot prostovoljka, Društva prijateljev mladine Mojca, pri pomoči zavijanja daril za dedka Mraza. To soboto, 25. 11. 2017, se mi je pridružila tudi Vesna, naša predsednica Kulturnega društva Dvor.

V štirih urah smo bili mladi in stari enkratna medgeneracijska ekipa! Z darili, ki smo jih pripravili bodo v Društvu prijateljev mladine Mojca obdarili 5000 predšolskih otrok in med njimi bodo tudi naši Suhokranjski otroci. Dedek Mraz jih bo obiskal v ponedeljek, 18. 12. 2017. Ob 16. uri bo razveselili 110 otrok na Dvoru in ob 17.30 uri 165 otrok v Žužemberku.

Najin trud bo povrnjen, ko bova gledali nasmehe na obrazu naših najmlaših.

Z dobrim občutkom, ki sva ga imeli sva nagradili sami sebe. Ker dobrih del ne delavo zato, da nama bodo povrnjena, ampak jih podarjava iz srca. Podarjava, ker je naravno in dobro!

 

Jadranka Meglen, članica KD Dvor

Foto: Jadranka Meglen in DPM MojcaSe strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja