Projekt "Mala pozornost za veliko veselje" - Suhokranjske novice
Projekt “Mala pozornost za veliko veselje”, 08. 12. 2020

Kot je že znano se je OŠ Žužemberk, v začetku decembra, pridružila projektu MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE (izdelava voščilnic za starostnike v domovih). Odziv učencev je bil velik. Prav vsakemu posebej iskrena hvala za sodelovanje v tem solidarnostnem projektu, ki bo v teh prazničnih dneh ogrel srca mnogih.

Posebno pozornost pa si zasluži učenka 1. razreda OŠ Žužemberk Ana Longar. Njen dom se je spremenil v pravo Božičkovo delavnico, kjer so nastajale nove in nove voščilnice. Na koncu se je ustavila pri številki 125. Da jih je lahko odposlala, je potrebovala kar paket.

Prav vse voščilnice so privlačne na pogled, so živih barv, vsebujejo kratko besedilo, ki seže do srca tistega, ki ga bere. Koliko starostnikom bo Ana pričarala nasmeh na obraz?

 

Zapisala: Katarina Vrhovec, prof.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja