Povabilo v tehnološko društvo

Spoštovani bralec, cenjena bralka!

Si vedoželjen in kreativen? Te zanima kako stvari delujejo oz. kako se kaj naredi? Bi rad ustvarjal stvari/svoje izdelke, pa ne veš kje in kako začeti? Te zanimajo sodobne tehnologije in najboljše prakse? Se odločaš za poklic prihodnosti? Iščeš nov hobi?

V sodelovanju in na pobudo uspešnega suhokranjskega podjetnika g. Jožeta Štuparja, solastnika svetovno priznanega in tehnološko naprednega podjetja KEKO – OPREMA, ustanavljamo društvo KUST – Kreativna Uporaba Sodobnih Tehnologij.

Društvo bo namenjeno vsem kreativnim in vedoželjnim dušam, ki želijo prisluhniti in pridobiti teoretično, predvsem pa praktično znanje iz različnih področji tehnike in naravoslovja. Zakaj? Za svoj hobi, za izboljšanje svojih zaposlitvenih možnosti ali pa kar tako (npr. da mine čas). Ves svet išče ljudi, ki znajo kaj narediti!

In kaj bomo delali? To, kar si želiš ti! Zibelko za vnuka, skrinjo za babico, vrata za zidanico, tricikel za sina, 3D kip, lasten CNC stroj, robota … Naučili se bomo konstruirati izdelke, tiskati s 3D tiskalnikom, upravljati CNC stroje, rezati z laserjem … ter na koncu realizirati idejo.

Društvo bo razpolagalo s strokovnim mentorstvom, profesionalnimi stroji in materialom. Za sodelovanje bo tako potrebna le dobra volja in želja po ustvarjanju. Če te tematika vsaj malo zanima, si toplo povabljen oz. povabljena k sodelovanju. Če imaš dodatna vprašanja ali te še kaj zanima, pa kar napiši na spodnji mejl ali odgovore poišči na spletni strani.

facebook: https://www.facebook.com/naredimsam/

dodatne informacije: info@suhokranjske-novice.com

video: https://www.facebook.com/watch/?v=737822013345795

Rok Z.