Pevski vikend - Suhokranjske novice
Pevski vikend, 11. 11. 2018

Člani Kulturnega društva Dvor, sekcija Mešani pevski zbor Dvor ob Krki, smo se tudi letos udeležil intenzivnih pevskih vaj in sicer petek, 2. in soboto, 3. novembra 2018.

Tako kot lani, smo tudi letos veliko vadili, posebno za približujoči še božično – novoletni koncert.  Letošnja novost je novi zborovodja, Jernej Fabijan, in okrepljena zasedba moških vokalov.

Začeli smo v petek v popoldanskih urah v Novem mestu v konservatoriju Zavod Friderik Irene Baraga. Po uspešnih intenzivnih pevskih vajah smo se na poti domov ustavili še v Bronkini zidanici, kjer smo se na kratko v sproščenem vzdušju družili in pomalicali. Naslednji dan, v soboto, smo z intenzivnimi vajami nadaljevali že v dopoldanskih urah, kjer se je pelo do poznih večernih ur. Vmes pa smo si privoščili kosilo v gostišču Loka.

Če bi radi izvedeli kaj smo se naučili, vas že danes vabimo zadnji vikend v decembru na božično – novoletni koncert. Veseli bomo vaše družbe in prav gotovo zapojemo tudi kaj skupaj!

 

Besedilo: Saša Štravs, članica KD Dvor

Foto: Anita Primc, članica KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja