Saj ni res pa je! Pametna WC deska

di600-tooaletaSi že kdaj slišal/a za pametno WC desko? Ja, tudi to obstaja! Na slovenskem tržišču že nekaj časa obstajajo tako imenovane Wash & Dry WC deske, ki jih lahko brez težav namestimo na naše obstoječe školjke. Deska vas po opravljeni potrebi samodejno umije in posuši ter tako poskrbi za popolno higieno.

Pod drobnogled smo vzeli prodajni hit Maro d’Italia DI600, ki ga dobavlja podjetje Tooaleta. Osnovne funkcionalnosti omenjene desko so zadnjično in damsko umivanje, toplo sušenje, ogrevan sedež, poleg naštetih pa še številne opcije, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo.

In zakaj je sploh to dobro?

  • Higiena. Toaletni papir vas enostavno povsem ne očisti.
  • Zdravje. Deska preprečuje in lajša številna obolenja (hemoroidi, paraziti, bolečina med izločanjem, srbečica, …)
  • Ugodje. Nežo izpiranje umazanije in funkcija masaže.
  • Ekologija in varčnost. Pri uporabi WC deske ne potrebujete toaletnega papirja.
  • Ekonomičnost. Deska prevzame funkcijo bideja, kar pomeni da v domači kopalnici privarčujete prostor.
  • Samozavest. Vsi nepokretni pri samostojnem opravljanju potrebe lahko končno vse opravite sami. Res je neprijetno, če mora nekdo drug brisat tvojo zadnjico.

Podjetje Tooaleta je hkrati ekskluzivni zastopnik visokokakovostne kopalniške opreme, japonskega proizvajalca TOTO. Podjetje se ponaša s tehnološko dovršenimi inovacijami na področju kopalniške opreme, kot so školjke brez robov s patentiranim splakovanjem, varčne pipe, specialne tuš kabine, itd.