Otroška nogometna šola v Suhi krajini - Suhokranjske novice
Otroška nogometna šola v Suhi krajini, 04. 04. 2014

NK_plakat_zuzemberkNogometni klub Ivančna gorica odpira v Žužemberku podružnično otroško nogometno šolo. Po besedah predsednika nogometnega kluba Rafaela Korena so se za to šolo odločili, ker je v naših krajih veliko nogometnih talentov. Veliko le teh fantov zaradi prevelike oddaljenosti od nogometnih klubov ni imelo in še vedno nima možnosti treniranja. Vsaj za mlajše se bo to odslej spremenilo. V tem trenutku igrajo v njihovem klubu trije naši krajani zelo vidno vlogo, zato si želijo še boljšega sodelovanja z našim bazenom igralcev.

Prijave v nogometno šolo Žužemberk bodo potekale v petek, 11.04.2014 ob 17.00 uri na igrišču na Loki v Žužemberku, kjer bo tudi predstavitev delovanja šole. V šolo se lahko vpišejo otroci od 6 do 10 leta starosti. Treningi bodo potekali 2 do 3 krat tedensko in jih bo vodil priznani nogometni strokovnjak in domačin Kostanjšek Primož, ki je že vodil selekcije otrok v nogometnih klubih Krka in Domžale. Dodatne informacije na 041 480 615 – Rafael Koren.

Lepo vabljeni k vpisu.
pripravil: Damjan NovakPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja