Občni zbor društva srednjeveški najemniki - Suhokranjske novice
Občni zbor društva srednjeveški najemniki, 08. 03. 2015

srednjeveskiZbor (4)Letos je že sedmo leto, kar izvršujemo občni zbor. Tudi letos smo ga, kot pred leti, opravljali v prostovoljnem gasilskem domu Dvor. S krajšo razstavo in kulisami smo pričarali utrinek izpred celega leta, kar je prispevalo delež k domačnosti naši stroki in obiskovalcem vzbudilo zanimanje.

Predsednik Jože Košmerl nas je z uvodnimi besedami pozdravil in izvedel otvoritev občnega zbora. Sledila so poročila, katera so bila po dejavnostih in nastopih zelo bogata, po izvedbi pa zelo dovršena. Nakar smo po končanih poročilih izvedli volitve, kajti bilo je volilno leto. Izvedli sta se dve kadrovski menjavi in sicer tajniški položaj je po novem namesto Erika Obštetarja prevzel Martin Kumelj in predsedniški položaj je od Košmerla Jožeta prevzel Jure Legan. Obema starima odbornikoma (Eriku Obštetarju v odsotnosti) smo se zahvalili za njun trud, ter želeli novima dvema veliko uspeha in rešenih izzivov. Nakar je sledila podelitev priznanja in zahval za najbolj zaslužnega in za naše dobrotnike iz sezone 2014, s čimer smo občni zbor tudi zaključili.

Na koncu smo si ogledali še nekaj insertov iz pretekle sezone (utrinki z nastopov in noči čarovnic), ter se podružili ob jedači in pijači, se veliko smejali in si drug drugemu zaželeli še več tako uspešnih sezon.

Jure LeganPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja