Občni zbor društva podeželske mladine - Suhokranjske novice
Občni zbor društva podeželske mladine, 08. 03. 2019

Minulo soboto so se člani Društva podeželske mladine Suha krajina v Ajdovcu zbrali na 14. občnem zboru.  Predstavili so letna poročila iz katerih je bilo moč slišati, da je bilo leto 2018 zelo aktivno in uspešno saj so izpeljali večino zadanega plana dela za preteklo leto. Pohvalili so se z dosežkom ekipe, ki je odlično zastopala barve Dolenjske na državnem kvizu Mladi in kmetijstvo. V letošnjem letu  obljubljajo obilo poučnih  in zabavnih dogodkov, želijo pa si predvsem, da vlogo in pomen društva ter Zveze slovenske podeželske mladine, pod okriljem katere  društvo deluje,  spozna in prične ceniti  čim širši krog ljudi.  Njihovo delovanje so pohvalili in pospremili z vzpodbudnimi besedami tudi gosti: podžupan občine Žužemberk Rok Zupančič, regijski predstavnik Dolenjske pri ZSPM Jan Mehak in predsednica sosednjega Društva podeželske mladine Mirna Peč Silva Opara. Člani obljubljajo, da bodo v letu 2019 še bolj drzni, ponosni in marljivi.

Člani DPM Suha krajina vas  tako že sedaj vabijo na regijski kviz Mladi in kmetijstvo za Dolenjsko, Belo krajino in  Posavje, ki ga organizirajo v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije, in bo poteka 30. marca 2019, ob 18. uri  v prostorih gasilskega doma v Ajdovcu.

Urša Skube,
predsednica DPM Suha krajinaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja