Nov prodajni center v Žužemberku - Suhokranjske novice
Nov prodajni center v Žužemberku, 12. 05. 2020

Direktor KZ Trebnje g. Stanko Tomšič

Danes se je v Žužemberku odprl nov prodajni center Kmetijske zadruge Trebnje, v katerem so združeni živilska in tehnična prodajalna ter dnevni bar. Otvoritev trgovine so svojo prisotnostjo pozdravili številni gostje, prihiteli pa so tudi prvi kupci. Otvoritvena slovesnost je zaradi trenutnih razmer potekala v manjšem obsegu, a bodo po besedah direktorja, g. Stanka Tomšiča, vse nadoknadili prihodnje leto, ko bodo praznovali 60 let delovanja.

Vrednost trgovskega centra je bila 2,8 milijonov evrov, zgrajen pa je bil v pičlih štirih mesecih. Gre za eno večjih investicij v zgodovini Kmetijske zadruge Trebnje, zato smo krajani lahko še toliko bolj ponosni, da so izbrali ravno Žužemberk.

Slovesnosti naj bi se udeležila tudi aktualna ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Alksandra Pivec, a je bila službeno zadržana. V njenem imenu je zbrane nagovoril državni sekretar na ministrstvu dr. Jože Podgoršek.

RZ

 

 

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja