Lutkova predstava Mojca Pokraculja

Dogodek je zaradi bolezni nastopajočih odpovedan.

V četrtek 19. 1. 2023 ob 17. uri pripravljamo za vaše otroke brezplačno predstavo Mojca Pokrajculja. Izvedle jo bodo knjižničarke Knjižnice Mirana Jarca iz Novega mesta. Predstava govori o živalih in tudi po predstavi bomo govorili o njih. S predsednico Društva za zaščito živali iz Novega mesta se bomo pogovarjali o odnosih do živali in njihovi primerni oskrbi.

Kot že omenjeno, ne bo vstopnine, bomo pa veseli briketov, konzerv, priboljškov tako za muce, kot za pse. Lahko prinesete tudi pesek, ali ohranjen praskalnik, ki ga ne potrebujete več … Karkoli, kar bo pomagalo društvu za pomoč živalim brez lastnikov oz.prostoživečih. Društvo za zaščito živali zelo pomaga suhokranjskim živalim, saj nimamo zavetišča, in lepo bo, če jim vsaj na ta način pokažemo zahvalo. Tudi vaš samoprispevek se bo doniral društvu. Dogodka se lahko udeležite vsi, ki bi želeli spoznati Društvo za zaščito živali, se pogovoriti s predsednico, kaj vprašati, mogoče rabite kak nasvet, karkoli …

Lepo prosim, delite vabilo dalje, do vseh, ki bi jih to zanimalo. Še posebej družinam z otroki, da dovolj zgodaj in na pravi način izvedo da so živali čuteča bitja in da smo mi odgovorni za njih.

Hvala in se vidimo na dogodku.