Klemen Klemen in njegov jubilej - Suhokranjske novice
Klemen Klemen in njegov jubilej, 26. 08. 2015

klemenKlemenMlaj (2)Slovenska rap legenda s koreninami v Suhi krajini oz. natančno v Stavči vasi danes slavi! Biološka ura je sovaščanu in prijatelju, ki se po dvanajstih letih ponovno aktivno vrača na slovensko rap sceno, odbila štiri desetletja.

Ninje, dons bo veselo, ker v osebni piše Klemen Klemen 26.8.1975.

V ta namen smo, mu kljub njegovi odsotnosti, pri mamini hiši postavili mlaj, ki ga bo pozdravil ob prihodu domov, mi pa ga že nestrpno pričakujemo.

Za Klemna so zadnji dnevi še posebno pestri. Danes okrogli jubilej, čez dober teden dni pa izid njegove tretje plošče z naslovom S3P. Izid bo proslavil s koncertom v Kinu Šiška, in sicer v petek, 4. septembra 2015. Kot je zapisal na svoji facebook strani, bo najlepše rojstnodnevno darilo razprodan koncert, zato le brž na prodajna mesta Eventim po vstopnice.

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja