Katera je najbolj športna vas? - Suhokranjske novice
Katera je najbolj športna vas?, 27. 08. 2013

medvaski2013 (15)V nedeljo, 08.09.2013, bomo na igriščih OŠ Prevole tekmovali za prestižni naslov najbolj športne vasi v naših koncih.

Tekmovanja se lahko udeležijo vse vasi iz KS Hinje in povabljene okoliške vasi:
HINJE, PREVOLE, ŽVIRČE, RATJE, LOPATA, VRH, VISEJEC, SELA, PLEŠ, SMUKA in LAŠČE.

Prijave ekip posameznih vasi sprejemamo na dan tekmovanja in sicer do 12.30 ure. Po opravljenem žrebu in razporedu bomo ob 13. uri začeli s tekmovanji.

Prosimo, da se po vaseh že prej dogovorite in pravočasno prijavite ekipe. V kolikor v posamezni vasi ni dovolj igralcev se lahko nekatere izmed manjših vasi združijo (Sela-Vrh, Pleš-Hinje-Lazina).

V odbojki na mivki smo nekoliko omilili pravila za nastop deklet in se vračamo na pravilo, da mora biti v vsakem trenutku na igrišču vsaj 1 dekle.

Letos bomo turnir nadgradili z novimi disciplinami kot so vlečenje vrvi, ciljanje žoge v odprtino v nogometnem golu in še kaj se bo našlo.

PREDSTAVITEV DEFIBRILATORJA
Vsi obiskovalci se boste imeli priložnost seznaniti z delovanjem naprave za nudenje prve pomoči ob srčnem zastoju. Praktična predstavitev defibrilatorja bo ob 17. uri.

Kot vedno bo tudi letos poskrbljeno za hrano, pijačo in dobro glasbo. Vsi okoliški harmonikarji ste vabljeni, da s seboj prinesete svoje mehove, da ob 19. uri potolčemo krajnški rekord v igranju z največ harmonikami naenkrat.

Mi že z nestrpnostjo pričakujemo kdo bo letos glavni v “krajni”. Še posebej lepo ste vabljeni vsi navijači, da nam pomagate ustvariti dobro vzdušje in navijate za svojo vas.

p.s. Pokal za najboljše navijače je letos največji!

Foto utrinki zadnjega turnirja:

SE VIDIMO!

ŠD KrajnaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja