Kamniški Calcit tokrat pretrd oreh - Suhokranjske novice
Kamniški Calcit tokrat pretrd oreh, 28. 02. 2016

tekmaKalcitZbkV soboto so odbojkarji Žužemberka v domači dvorani izgubili proti kamniškim odbojkarjem z rezultatom 3:0. Skozi celotno tekmo so imeli gostje z dobrimi začetnimi udarci vajeti v svojih rokah. V drugem nizu, v katerem so domači pokazali edini dostojni odpor, so po napeti končnici izgubili s 27:25. Domačo ekipo je tokrat zastopalo več mlajših igralcev, saj so zaradi poškodb odsotni že Sašo Smrke, Leon Konte in Anže Strnad. Vsem želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev na igrišče.

Do konca sezone je ostalo še 6 tekem. Žužemberčani si želijo s čim boljšo igro zagotoviti visoko uvrstitev na prvenstveni lestvici, kjer trenutno zasedajo 4. mesto. Naslednja domača tekma bo 12. marca za katerega obljubljajo hud dolenski derbi z gosti iz Mokronoga. Vljudno vabljeni!Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja