Kako uničiti brezplačne prevoze za starejše - Suhokranjske novice
Kako uničiti brezplačne prevoze za starejše, 30. 05. 2021

Dolenjski list, 27. 5. 2021

V dolini suhokranjski že ptički čivkajo, kako gredo brezplačni prevozi za starejše, ki jih s pomočjo občinskega vozila in prostovoljcev zagotavlja občina Žužemberk, nekomu pošteno v nos. Pravzaprav je nekdo zelo alergičen na prostovoljca Dareta, ki včasih tudi večkrat dnevno žrtvuje svoj prosti čas za pomoči potrebne občane. Za piko na i je anonimnež spisal celo ovadbo, v kateri ga obtožuje vožnje avtomobila pod vplivom alkohola. Iz ovadbe je sicer jasno razvidno, da anonimnež ne pozna niti malo podrobnosti in je glavni motiv le sproščanje svoje neizmerne žlehtnobe. Kako daleč bo naš sokrajan šel z naslednjo anonimko?

Hvala. Hvala Dare, Franc in Vinko, da namenjate svoj prosti čas za tiste, ki prevoze potrebujejo za vse najnujnejše opravke.

RZ

 

 Se strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja