Kako do boljše zaposlitve?

Zaposlitev.info sestavlja ekipa strokovnjakov z 8-letnimi izkušnjami na trgu zaposlovanja. Njihov glavni cilj je biti najbolj prijazen in strokoven portal, ki povezuje iskalce (boljše) zaposlitve na eni ter iskalce kakovostnega kadra, na drugi strani. Zelo uspešno se soočajo s hitrimi spremembami na trgu dela, s svojo pestro ponudbo storitev ter inovativnimi rešitvami pa zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

 

ŽE POZNATE VSE PRILOŽNOSTI NA TRGU DELA?

Kot iskalec zaposlitve, se lahko hitro znajdete v položaju, ko ne poznate vseh zaposlitvenih priložnosti, ki so trenutno na voljo. Vsakodnevno se namreč objavi ogromno novih prostih delovnih mest in tako postane sprotno preverjanje prostih delovnih mest hitro zelo zamuden postopek. Zaposlitev.info vam iskanje precej olajša, za vas namreč vsa relevantna delovna mesta dostavijo direktno v vaš elektronski nabiralnik, kar vam prihrani ogromno dragocenega časa. Na e-obveščanje se lahko naročite povsem brezplačno. Strokovna ekipa vam tudi pomaga pri načrtovanju vaše poklicne poti  in iskanju najbolj primerne zaposlitve za vas. Na njihovi spletni strani lahko izbirate med vsemi vrstami zaposlitve, ki se osvežujejo dnevno ter vsemi delovnimi področji. Redno spremljajo novosti na področju zaposlovanja, svoja znanja pa prostovoljno v obliki nasvetov delijo z vami. Vabijo vas, da se prijavite v njihovo bazo življenjepisov. Poleg različnih delodajalcev po njihovi bazi iščejo kakovosten kader tudi direktni iskalci zaposlitve (headhunterji), zato jim ponudite možnosti, da najdejo prav vas.

 

SE TUDI VI SREČUJETE S POMANJKANJEM PRIJAVLJENIH KANDIDATOV?

Če se, ni to nič čudnega, nekateri viri namreč navajajo, da se s to težavo srečuje večina podjetij. Prav tako se vedno večkrat dogaja, da podjetja celo zavračajo nova naročila, ker jim primanjkuje primernega kadra. Posledično se vedno več delodajalcev odloča za direktno iskanje kadra – »Headhunting«. Medtem, ko je bilo včasih le-to rezervirano za vodstvene pozicije, se danes pospešeno širi na vsa ostala delovna mesta, kjer podjetje zgolj z razpisom prostega delovnega mesta ne prejme zadovoljivo število primernih prijav, da bi lahko izbrali kakovosten kader zase. Zaposlitev.info poleg velike izbire zaposlitvenih oglasov in kampanj, ki so primerne ravno za iskanje deficitarnega kadra, ponuja tudi storitev direktnega iskanja. Zavedajo se, da je za dobro selekcijo kadrov je potrebno imeti čim širši nabor kandidatov, ne le tiste, ki so trenutno brezposelni ali aktivno iščejo zaposlitev. Za vas najprej raziščejo trg dela, diskretno opravijo selekcijo, tako se vi izognete stresnim razpisom ter prihranite čas pri branju vseh prijav in opravljanju osebnih razgovorov. Najbolj primerne kandidate vam predstavijo, vi pa nato sprejmete končno odločitev. Če potrebujete  zanesljivega in strokovnega partnerja, ki predstavlja most med vašimi bodočimi sodelavci in vami, je Zaposlitev.info vsekakor prava izbira za vas.

[sponzorirana objava]