IV. Dvorski likovni dnevi - Suhokranjske novice
IV. Dvorski likovni dnevi, 07. 08. 2015

likovniDnevi2015 (9)V petek so ustvarjalci IV. Dvorskih likovnih dnevov svoj ustvarjalni teden zaključili s predstavitvijo del. Umetnostna zgodovinarka in likovna kritičarka Anamarija Stibilj Šajn je zbranim s čudovitimi besedmi povzela likovni teden ter natančno predstavila dela posameznih avtorjev. Poudarila je tudi pomen umetnosti, ki se je skozi različne sloge izražala na slikarskih platnih.

Družina Rezelj, ki je organizator tradicionalnih likovnih dni, je ob koncu pripravila pogostitev za vse prisotne in tako sklenila ustvarjalni teden. Umetniška dela so pozno zvečer prestavili v Blatnikov hram, kjer bodo na ogled še nekaj dni.

Za udeleženci, ki prihajajo iz celotne Slovenije, je barvit teden. S pomočjo podpornikov so doživeli lepote Suhe krajine v najlepši luči ter tako pridobili nove ustvarjalne navdihe.

Prispevek TV Vaš kanal: .::klik::.

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja