Harmonika in ognjemet v Hinjah - Suhokranjske novice
Harmonika in ognjemet v Hinjah, 06. 07. 2015

hinje2015 (6)Prva julijska sobota je tudi letos pripadala prostovoljnemu gasilskemu društvu Hinje. Domači gasilci in gasilke so pripravili že 27. tekmovanje harmonikarjev, nadaljevali pa z veliko vrtno veselico.

Tradicionalnega tekmovanja harmonikarjev, ki je potekalo v treh kategorijah, se je udeležilo 12 tekmovalcev iz bližnje in širše okolice, med katerimi je bila najbolj številna ravno kategorija najmlajših. Noro dobro vzdušje so zabave željnim gostom pričarali fantje ansambla Veseli Dolenjci. Tudi letos so prisotni obnemeli ob nekaj minutnem ognjemetu, si ogledovali in ugotavljali maso salame velikanke ter licitirali za odojka.

Domači gasilci so ponovno dokazali, da je v slogi moč ter z odliko izpeljali veselico kot se šika.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja