Društvo Šola zdravja obvešča in vabi - Suhokranjske novice
Društvo Šola zdravja obvešča in vabi, 14. 02. 2022

Smo edinstven vlak ŠOLA ZDRAVJA, ki potuje po vsej Sloveniji. Postaje določamo sproti. Ustavljamo se po željah potnikov, ki želijo vstopiti na vlak. Naš vlak se servisira v Domžalah, kjer je tudi lokomotiva z glavnim vlakovodjo in ostalo ekipo, ki skrbi za redno in varno vožnjo. Ta hip je naša kompozicija sestavljena iz 248 vagonov oranžne barve. Potujemo skozi 89 slovenskih občin. Potovanja z nami so varna, saj nas spremljajo tudi pravi mojstri, strokovno osebje – kineziologi. Vse pojasnijo in vse pokažejo v 1000 gibih. Naše potovanje je brezplačno.

Da bo pot še naprej redna in ažurna, predvsem pa varna, vožnjo nadzira in sofinancira Glavna postaja v Ljubljani – MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE. Na naši spletni strani spremljajte vozni red vlaka Šola zdravja, da boste vedeli, kdaj pride na vašo postajo in ga ne boste zamudili. Z vlakom trenutno potuje skoraj 4.500 potnikov. Bodite tudi vi med njimi!

Skupina Žužemberk: https://solazdravja.com/skupine/zuzemberk/

Neda Galijaš

 Se strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja