Dobrih del ne delamo zato, da nam bodo povrnjena; podarjamo jih iz srca! - Suhokranjske novice
Dobrih del ne delamo zato, da nam bodo povrnjena; podarjamo jih iz srca!, 10. 12. 2018

Tudi letos smo se odzvale povabilu po pomoči pri zavijanju daril za dedka Mraza Društva prijateljev mladine Mojca. Potekalo v soboto, 8. decembra 2018, dopoldne. Letos že tretjič in v večjem številu. Vesni in meni, sta se pridružili tudi Valerija in Vera.

V mrzlem skladišču na Drgančevju, pri Novemu mestu nas je skoraj 70 prostovoljcev hitro poprijelo za delo. Letošnje darilo je bogato in veliko. Dedek Mraz bo obdaril otroke s peresnico, leseno tablo, dvema knjigicama o čebelah ter z medom. Opazile smo, da je med velikimi količinami medu tudi naš, suhokranjski med.

Imeli smo kar veliko dela, saj bo dedek Mraz tudi letos obdaril kar 5000 otrok. Tudi z našimi, suhokranjskimi otroci, se bo dedek Mraz srečal v ponedeljek, 17. decembra 2018. Ob 14.30 uri na Prevolah, ob 16. uri na Dvoru  in ob 14.45 v Žužemberku. Skupaj bo razveselil kar 321 suhokranjskih otrok.

Z dobrim delom smo tudi letos prostovoljke nagradile predvsem sebe. Občutek, ki ga imaš, ko storiš dobro delo, je pogosto večji od tistega, kar narediš.

 

Besedilo: Jadranka Meglen, članica KD Dvor

Foto: Jadranka Meglen in DPM MojcaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja