Delovna in prometna nesreča v Hinjah - Suhokranjske novice
Delovna in prometna nesreča v Hinjah, 27. 06. 2020

Ob 15.32 se je pri naselju Vrh pri Hinjah, občina Žužemberk, pri delovnih opravilih na travniku občan poškodoval pri delu s traktorjem. Gasilci PGD Žužemberk so zavarovali kraj nesreče in poškodovancu pomagali do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Ti so ga na kraju oskrbeli in odpeljali Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 15.30 je na cesti pri naselju Hinje, občina Žužemberk, padel motorist. Gasilci PGD Žužemberk so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine ter pomagali poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Ti so ga na kraju oskrbeli in odpeljali Splošno bolnišnico Novo mesto.

Vir: SPINPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja