Bo uspelo tretjič? - Suhokranjske novice
Bo uspelo tretjič?, 06. 04. 2020

V teku je javno naročilo za izvedba gradbeno obrtniških in instalacijskih del za obnovo, rekonstrukcijo in dograditev Auerspergove železarne na Dvor. Razpis je ponovno ponovljen, saj je v prejšnji objavi prišlo do tehničnih zapletov. Eno uro pred koncem razpisa je namreč zatajil državni portal za oddajo ponudb, za kar je bil prikrajšan vsaj en ponudnik. V skladu s pravili je bil razpis razveljavljen. Tokrat gre za tretji poskus izbire izvajalca del – prvič so ponudbe presegale zagotovljena finančne sredstva, zato izvedba ni bila mogoča.

Ker pregovor pravi, da gre v tretje rado verjamemo, da bo tokrat res uspelo. Tako bodo stroji lahko zabrneli že letos, občina pa bo bogatejša za dve milijonski kulturni center.

RZ

Želite prejemati tedenske novice iz območja Suhe krajine na vaš elektronski naslov? Vabljeni, da vpišete svoj e-mail v rumeno polje na vrhu spletne strani.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja