Akustični koncert Maje Marinčič napolnil grajsko klet - Suhokranjske novice
Akustični koncert Maje Marinčič napolnil grajsko klet, 02. 09. 2022

Minulo nedelje so na žužemberškem gradu odmevali čudoviti zvoki, ki so božali srca doslej najbolj številčne množice v grajski kleti. Vrhunska pevka Maja Marinčič je namreč za svoj prvi samostojni koncert izbrala prav žužemberški grad. Na kitaro jo je spremljal Miki Branković, gost večera pa je bil Gašper Rifelj. Zvok piana je koncertu dodal še Jernej Šušteršič. Skupaj so izvedli nepozaben koncert, ki bo med grajskimi stenami odmeval še dolgo časa.

Svojega navdušenja pa Maja ni skrivala. Ob koncu se je vsem lepo zahvalila, nekaj prijaznih besed pa zapisala tudi na svojem facebook profilu.

Dragi vsi moji ❤ Prečudovito in veličastno je bilo z vami preživeti ta čaroben večer na gradu Žužemberk.
Hvala za tako velik obisk! Podrli smo rekord, bilo nas je več kot x2 kot smo pričakovali innnn dvorana je res pokala po šivih. Obljubim, da vsi, ki ste poslušali s stopnic in z dvorišča gradu, boste naslednjič sedeli v prvi vrsti.❤🙏
Zahvalo za prečudovit koncert je nastopajočim in organizatorjem izrekel tudi župan Jože Papež. Dejal je, da bi bil vesel še več tovrstnih dogodkov. Držimo pesti, da bo jesen prinesla še kakšno uro kulture, ki jo družba dandanes še kako potrebuje.
RZ
foto: Rok Mihevc

 Se strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja