Akustični koncert Maje Marinčič napolnil grajsko klet

Minulo nedelje so na žužemberškem gradu odmevali čudoviti zvoki, ki so božali srca doslej najbolj številčne množice v grajski kleti. Vrhunska pevka Maja Marinčič je namreč za svoj prvi samostojni koncert izbrala prav žužemberški grad. Na kitaro jo je spremljal Miki Branković, gost večera pa je bil Gašper Rifelj. Zvok piana je koncertu dodal še Jernej Šušteršič. Skupaj so izvedli nepozaben koncert, ki bo med grajskimi stenami odmeval še dolgo časa.

Svojega navdušenja pa Maja ni skrivala. Ob koncu se je vsem lepo zahvalila, nekaj prijaznih besed pa zapisala tudi na svojem facebook profilu.

Dragi vsi moji ❤ Prečudovito in veličastno je bilo z vami preživeti ta čaroben večer na gradu Žužemberk.
Hvala za tako velik obisk! Podrli smo rekord, bilo nas je več kot x2 kot smo pričakovali innnn dvorana je res pokala po šivih. Obljubim, da vsi, ki ste poslušali s stopnic in z dvorišča gradu, boste naslednjič sedeli v prvi vrsti.❤🙏
Zahvalo za prečudovit koncert je nastopajočim in organizatorjem izrekel tudi župan Jože Papež. Dejal je, da bi bil vesel še več tovrstnih dogodkov. Držimo pesti, da bo jesen prinesla še kakšno uro kulture, ki jo družba dandanes še kako potrebuje.
RZ
foto: Rok Mihevc