9. Tradicionalno pustno rajanje za otroke na Dvoru - Suhokranjske novice
9. Tradicionalno pustno rajanje za otroke na Dvoru, 16. 02. 2015

pustnoRajanje2015 (10)Na pustno nedeljo, je bilo v organizaciji Kulturnega društva Dvor, organizirano že 9. tradicionalno pustno rajanje za otroke. Prireditev se je odvijala v telovadnici Osnovne šole Dvor. Tudi letos se je pustne zabave udeležilo ogromno suhokranjskih otrok, katerim je bilo rajanje namenjeno.

Organizatorice so v goste povabile animatorko pikapolonico Majo, ki je s svojimi vragolijami in glasbo otrokom pripravila zabavno nedeljsko pustno popoldne. Tudi starši so lahko zarajali skupaj s svojimi maškarami ali pa so pokramljali s prijatelji.

Kot že vsako leto, je bilo tudi letos poskrbljeno, da maškare in spremljevalci niso bili niti lačni niti žejni. Prav vsak obiskovalec je dobil slastni pustni krof ter sok, na koncu pa še čokoladico.

Tudi tokrat gre zahvala lokalnim podjetnikom, ki so kot že velikokrat prisluhnili prošnji organizatorjev. Ob tej priložnosti se jim iz srca zahvaljujemo. Brez njih nam tudi letos ne bi uspelo.

Za našo mladino se bomo v društvu trudili še naprej, saj je po obisku sodeč mogoče sklepati, da je tovrstna prireditev zelo zaželena.

Jadranka, Vesna in Valerija – Kulturno društvo Dvor

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja