74 darovalcev krvi - Suhokranjske novice
74 darovalcev krvi, 23. 06. 2021

Na OŠ Žužemberk smo danes izpeljali že drugo krvodajalsko akcijo, ki je bila spet uspešna, saj je prišlo 74 krvodajalcev, od tega trije prvič.

Akcije še vedno potekajo na prilagojen način, kar pa ne odvrne rednih krvodajalcev, ker poteka vse skupaj veliko bolj tekoče, prihajajo naročeni po urah, veseli pa smo tudi tistih, ki se odločijo zadnji hip. Prihajajo sodelavci, sorodniki, prijatelji, kar nas še posebej veseli, saj pridejo vedno, ko je organizirana akcija.

Tudi tokrat je za malico poskrbela ekipa ZTM Ljubljana, ki je za krvodajalce pripravila sendviče, šolske kuharice pa so skuhale dobro kavo in čaj, ki sta se prilegla k piškotom.

Drage krvodajalke in krvodajalci, hvala, ker se odzivate na naša vabila in darujete del sebe za druge. Želimo vam lepe in mirne počitnice, pazite nase in ostanite zdravi, predvsem pa ne pozabite na tiste, ki potrebujejo kri in pridite na odvzem, ko le morete, saj so zaloge krvi zelo nizke.

Mateja Šlajkovec
Foto: OZ RKS NMSe strinjate s pogoji PCT?

View Results

Loading ... Loading ...

Prihajajoči dogodki

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
×
#dogaja